Minibölcsőde létrehozása Kunszálláson

Támogatási szerződés száma: TOP-1.4.1-19-BK1-2020-00045
Kedvezményezett: Kunszállás Község Önkormányzata
Projekt címe: Minibölcsőde létrehozása Kunszálláson
Szerződött támogatás összege: 70 000 000
Támogatás mértéke: 100%

A projekt tartalmának bemutatása:

Új épület építésével minibölcsőde kerül kialakításra 7 férőhellyel. Az ingatlan a Kunszállási Mosolyvár Óvodával szemben lesz található, ezáltal tud a két intézmény egy egységet alkotni. A tervezéssel érintett ingatlan Kunszállás belterületén, az Arany János u. 3., illetve a 392-es helyrajzi szám alatt található. A telek jelenleg beépített, bontandó lakó és melléképületek találhatóak rajta. A tervezett mini bölcsőde a telek északkeleti részén kerül kialakításra. Az ingatlant a meglévő Arany János utca felőli változatlanul maradó közútcsatlakozáson keresztül lehet megközelíteni majd. A tervezett bölcsőde egy csoportszoba blokkot fogad magába.
A tervezett épület hagyományos falazott szerkezettel, sávalapokkal és E-gerendás födémszerkezettel készül. Az épület kialakításánál fő szempont a környezetbe való illeszkedés, így nyeregtetős magastető került kialakításra 30 fokos hajlásszöggel. Mindemellett a modern külső megjelenéssel tervezett épület a minibölcsőde kategóriába tartozik, és ehhez mérten kerültek a belső terek meghatározásra. Az épület hosszabb távú és reálisan történő működéséhez egyéb helyiségek is betervezésre kerültek (iroda, gépészeti helyiség).
Az új épület építésekor energiahatékonysági intézkedések, valamint akadálymentesítés is megvalósul.

A projekt tervezett befejezési dátuma: 2022.02.28.Copyright © 2021. Kunszállás Önkormányzata. | Minden jog fenntartva! | Adatkezelési Tájékoztató | készítette: Joe Production Bt.